YLEISIMPIÄ KYSYMYKSIÄ

Asiakas voi käyttää ostamiaan kuvia vapaasti markkinointiin, viestintään, tuotekuvana tai sisustuskuvana. Kuva on 100% ostajan, joten mikään muu taho ei ole käyttänyt, eikä tule käyttämään samaa kuvaa kaupallisessa tarkoituksessa.

 • Kuvan käyttöä ei ole rajattu maantieteellisesti, ajallisesti, eikä medioiden mukaan. Siltä osin kuin Valokuvaaja näin luopuu tekijänoikeuslain 3 § mukaisista oikeuksistaan, Valokuvaaja sitoutuu olemaan tekemättä vahingonkorvaus- tai muitakaan vaatimuksia Asiakasta kohtaan.
 • Poikkeuksena edelliseen, Asiakas ei saa jälleenmyydä kuvia kuvapankeissa tai vastaavilla kuvien myyntiin tarkoitetuilla alustoilla, eikä osallistua valokuvilla valokuvauskilpailuihin. Valokuvaaja on edelleen valokuvateoksen tekijä, joten Asiakas ei saa tekeytyä ostamansa valokuvan tekijäksi.
 • Kuvan ostava taho (Asiakas) ei ole velvoitettu mainitsemaan Valokuvaajan eikä Foto Bakery Oy:n nimeä kuvan käytön yhteydessä.
 • Kuvan/ kuvien omistusoikeus siirtyy asiakkaalle kun maksu on suoritettu.
  Valokuvien myyjänä toimii Valokuvaaja, eikä valokuvien omistusoikeus ole missään yhteydessä siirtynyt Palveluntarjoajalle.
 • Valokuvaaja on valtuuttanut Foto Bakery Oy:n myymään valokuvia valokuvaajan nimissä ja hänen lukuunsa. Kaupan osapuolet ovat Valokuvaaja ja Asiakas (kuvan ostanut taho).
 • Kun Valokuvaaja toimittaa kuvia myyntiin Foto Bakers-palveluun, hän sitoutuu siihen, että kuvat ovat hänen ottamiaan, eikä niitä ole koskaan käytetty kaupalliseen tarkoitukseen itse Valokuvaajan tai jonkun toisen tahon markkinoinnissa.
 • Kaupalliseksi tarkoitukseksi Valokuvaajan omassa käytössä luokitellaan maksettu mainonta (printtimainokset, kaikki digitaalinen mainonta, flyerit, esitteet, ulkomainonta tai vastaava), joissa on mainostettu Valokuvaajan omaa yritystä tai toimintaa.
 • Toisen tahon markkinoinniksi luokitellaan kaikki kuvankäyttö jonkun toisen henkilön tai yrityksen taholta.
 • Kuvat ovat kuitenkin saaneet olla esillä Valokuvaajan portfoliossa, eli työnäytteenä (kotisivuilla, somessa ja printtinä).
 • Valokuvaaja on saanut osallistua myymillään valokuvilla valokuvauskilpailuihin ja näyttelyihin ennen kuin hän toimittaa kuvan myyntiin Foto Bakers-kuvapankkiin. Hän ei kuitenkaan saa enää palveluun toimittamisen jälkeen käyttää kuvia aiemmin mainitusti.
 • Kun kuvat on lisätty myyntiin Foto Bakers:iin, Valokuvaaja luovuttaa oikeutensa kuvan käyttöön. Hän ei saa enää kuvien myyntiin toimittamisen jälkeen julkaista/uudelleen julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa, omassa portfoliossaan, kotisivuillaan eikä muilla alustoilla. Myyntiin toimittamiaan kuvia Valokuvaaja on saanut ennen kuvien toimitusta julkaista sosiaalisessa mediassa ja työnäytteenään omilla kotisivuillaan, eikä hän ole velvoitettu kuvia näiltä alustoilta poistamaan.
 • Kun Valokuvaajan ottama kuva on myyty Foto Bakers-palvelun kautta, ei valokuvaajalla ole oikeutta myydä tai luovuttaa kyseistä kuvaa muulle taholle.
 • Asiakas saa muokata ostamaansa valokuvaa haluamallaan tavalla.

Asiakas saa kuvan heti käyttöönsä! Kun osto on suoritettu, asiakas saa sähköpostiin linkin, jonka kautta saa ladattua kuvatiedostot käyttöönsä Foto Bakers-palvelusta.

Jos asiakas valitsee maksutavaksi laskun, kuva toimitetaan kun maksu on suoritettu tai luotettavuus muuten todennettu, yleensä muutaman tunnin sisällä. Mikäli asiakas valitsee maksutavaksi laskun, ja kuvalla on kova kiire, suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluumme 044-2450407 tai asiakaspalvelu@fotobakers.fi.

 • Foto Bakery Oy ei ole velvoitettu luovuttamaan Valokuvaajan yhteystietoja Asiakkaalle.
 • GDPR-säädösten mukaisesti Foto Bakery Oy ei luovuta Valokuvaajalle Asiakkaan tietoja.

Lisäämme uusia ja tuoreita valokuvia palveluumme lähes päivittäin, mikä takaa vaihtuvuuden ja ajankohtaisten kuvien nopean saatavuuden.

Mikäli haluat tilata isomman määrän valokuvia yhdellä kertaa, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@fotobakers.fi, jolloin voimme keskustella kuvapaketin ostamisesta hieman edullisempaan hintaan.

Kyllä on. Voit olla meihin yhteydessä asiakaspalvelu@fotobakers.fi, tai kertoa lomakkeen kautta, minkä tyyppisille ja aiheisille kuville sinulla olisi käyttöä. Teemme parhaamme toteuttaaksemme kuvatoiveesi. Et maksa kuvausajasta, etkä ole velvoitettu ostamaan valmiita kuvia – helppoa, eikö totta?